Könnyen alkalmazható

Napjainkban nem minden műhely rendelkezik a legújabb technológiával, de minden műhelynek képesnek kell lennie jó minőségű bevonat előállítására, függetlenül a felviteli körülményektől. A QUICKLINE rendszert kifejezetten az eltérő körülmények között végzett javítások hatékony megoldására fejlesztették ki.

A QUICKLINE műszaki csapata olyan technológiára épülő termékek kifejlesztésére törekedett, mely mára gyakorlatban is bizonyított. Minden alkotóelem könnyen keverhető és alkalmazható, egyenletesen jó minőségű fedőbevonat állítható elő a használatukkal.

Teljes rendszer

A QUICKLINE termékcsalád tartalmaz egy festékrendszert, fújásra kész színeket és egy kiterjedt segédanyag választékot is, miáltal
az év bármely szakában és minden méretű munkán könnyen megvalósítható a minőségi bevonat kialakítása.

Az a tény, miszerint a QUICKLINE termékek felhasználóbarát kiszerelésben kerülnek forgalomba, valamint a hígítók univerzális volta együttesen biztosítják, hogy csak annyit vásároljunk, amennyire szükségünk van. Mindezek a Quickline-t egy olyan költséghatékony rendszerré teszik, amellyel kiváló minőségű fedőbevonat készíthető.